به گزارش صبح بافق؛ آخوندی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای بخش کشاورزی و صنایع دستی بافق گفت: در حوزه صنایع دستی، بیشتر باید به صنعتگر و تولید محصول بپردازیم و در کنار آن در موضوعات طراحی محصول، نوآوری در صنایع دستی، بازاریابی و تبلیغات دچار مشکل هستیم.
وی در ادامه افزود: در سال جاری برنامه ویژه ای در بحث آموزش هنرمندان داریم و اینکه شرکت های بزرگ را دعوت که در کنار هنرمندان بتوانند در بحث جانبی صنایع دستی کمک کنند.
آخوندی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاهها، اعزام به نمایشگاههای ملی و بین المللی در برنامه های این سازمان است که با انجام این کار باعث افزایش سطح تولید، طراحی و نوآوری در صنایع دستی می شود.
وی به میزان اعتبارات شهرستان بافق از سفر ریاست جمهوری اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث زیرساختهای گردشگری و میراث فرهنگی اعتباراتی مصوب شد که در بحث مرمت ۴۰ میلیارد، زیرساخت های گردشگری ۲۰ میلیارد و در بافت تاریخی و زیرساخت کل گردشگری استان ۲۰ میلیارد مصوب و در مجموع ۸۰ میلیارد تومان مصوبه داریم که تا امروز در حوزه مرمت ۱۰ میلیارد جذب که ۱/۵ میلیارد در قالب سه پروژه به شهرستان بافق اختصاص یافته است.
آخوندی اظهار داشت: در بحث زیرساخت های گردشگری هم برای کمپ های گردشگری بافق در زمینه آب و برق اعتبار در نظر گرفته شده که در صورت جذب اعتبار کمک خواهیم کرد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در خصوص آخرین وضعیت کمپ گردشگری شن وشادن هم بیان داشت: مشکل مجوز محیط زیست این کمپ مرتفع و یکی از شرکت های معدنی شهرستان هم مشارکت خواهد داشت و در موضوع زیر ساخت هم اداره کل کمک خواهد کرد. با سرمایه گذار صحبت و مجوز کمپ تمدید و تا ۸ ماه آینده مورد بهره برداری قرار بگیرد.
این مقام مسئول گفت: در بحث تسهیلات برای صنایع دستی مشکلی نداریم، در حال حاضر از محل تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد و هر هنرمندی معرفی شد از طریق صندوق کارآفرینی امید اعتبار آن جذب و در سال جاری نیز دو برابر این اعتبار را خواهیم داشت. در موضوع منابع مالی و مواد اولیه صنعتگر صنایع دستی مشکلی نداریم.
آخوندی به جذب ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سال جاری در حوزه گردشگری و صنایع دستی هم اشاره و افزود: در سال جاری حدود۴۰۰ میلیارد تومان در استان در حوزه گردشگری و صنایع دستی اعتبار داریم و هر سرمایه گذاری که وارد این صنعت شود حمایت تا باعث رشد و توسعه گردشگری و صنایع دستی باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهایی که در استان الگوی کشوری است موضوع مشارکت هست، در بخش خصوصی با دهیاران و شهردارن مشارکت خوبی داریم این موضوع باعث می شود که اعتبارات جهت دهی و کار بیشتری در شهرها و روستاها انجام شود.
انتهای پیام/ع