به گزارش صبح بافق؛ شیخ جابر قطری در نشست هم اندیشی توسعه اکولوژیک شتر در بافق از اهدا ۱۰ لوک قطری به شترداران بافقی خبر داد.
نشست توسعه اکولوژیک شتر در بافق با حضور سرپرست فرمانداری، معاون سیاسی فرماندار، معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان، مدیر جهاد کشاورزی بافق، مدیر مرکز ملی تحقیقات شتر، سرمایه گذار قطری و جمعی از شترداران با هدف تبادل اطلاعات و نحوه سرمایه گذاری و توسعه صنعت تولید و پرورش شتر در شهرستان بافق برگزار شد.
سرپرست فرمانداری بافق در این نشست تلاش برای تغییر اکولوژی شتر در شهرستان بافق را یکی از مهمترین اقدامات در حوزه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بر اساس سند توسعه و سند آمایش شهرستان عنوان کرد و گفت: با هم اندیشی و پیگیری مسئولان شهرستان و استان ایجاد طرح هاب شتر که بستری برای توسعه صنعت پرورش شتر در شهرستان می باشد، در دستور کار مسئولان قرار گرفته است.
ابوالقاسم دهقان، حضور شیخ جابر به عنوان سرمایه گذاری قطری در شهرستان بافق را نویدی برای توسعه صنعت شتر و افزایش نرخ جمعیت شتر در این شهرستان عنوان کرد و گفت: تولید و پرورش شتر در شهرستان بافق ضمن توسعه اشتغال و کارآفرینی، یکی از راههای استفاده از ظرفیتها و امکانات محلی در خصوص عرضه فرآورده های شتر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در این نشست دلیل تصمیم استان بر واردات شتر از کشور قطر به استان بویژه در شهرستان بافق را کاهش جمعیت شتری استان و کشور دانست و گفت: یکی از چشماندازهای بخش کشاورزی که در سند تحولی استان یزد بیشتر به آن تکیه شده، توسعه صنعت پرورش شتر در استان است که مورد اهتمام استان قرار گرفته است.
مهدی غیب الهی خاطر نشان کرد: استان یزد در زمینه پرورش شتر با اولویت حفظ دامها و مراتع، به دنبال اقدامات بهبود و اصلاح نژادی در این حوزه است که یکی از اقدامات در حال انجام را به حوزه اکولوژی شتر با تبدیل عرصههای بیابانی شهرستان بافق به مرتع با کمک معدنداران و مرتعکاران تنها با استفاده از آب باران ذکر کرد.
وی گفت: باتوجه به پروتکلهایی که کشور ایران با کشور قطر و استرالیا دارد، از شیخ جابر واردکننده قطری دعوت شد تا در شهرستان بافق سرمایهگذاری کند.
شیخ جابر در این نشست ضمن بیان فعالیت های خود در صنعت پرورش شتر، باعث دلگرمی شترداران بافقی برای مشارکت در سرمایهگذاری واردات شتر شد و این نوید را داد که با وارد کردن و اهداء ۱۰ نفر لوک به تولید بهتر و افزایش جمعیت شتر کمک خواهد کرد.