پایگاه خبری صبح بافق

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

اخبار روز

به گزارش صبح بافق؛ سرهنگ طولابی نژاد فرمانده انتظامی شهرستان به همراه جمعی از پرسنل این سازمان با حضور در دفتر امام جمعه با وی دیدار و گفتگو کردند.

در این‌دیدار فرمانده انتظامی شهرستان ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و انتصاب وی به امام جمعه بافق گفت: هیچ دستگاهی در نظام مقدس جمهوری اسلامی نداریم که حجم ماموریت های آن به اندازه حجم ماموریت های فراجا باشد.

وی افزود: مجموعه فراجا ثابت کرده پای آرمانهای نظام مقدس و انقلاب هست. فراجا از دورترین نقاط از کویر، جنگل، دریا نماینده دارد و پوشش و انجام وظیفه می نماید.

فرمانده انتظامی بافق اظهار داشت:  رغبتی برای استخدام در فراجا در شهرستان وجود ندارد.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین سیدعباس حسینی امام جمعه بافق ضمن قدر دانی از پرسنل ‌نیروی انتظامی  تصریح کرد: ما هر چه داریم از شهدا داریم و‌ کراماتی از شهدا داریم که زنده بودن شهید را به اثبات رسانده است.

وی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی یکی از ارگان هایی است که به حقیقت وجودی خودش شیعه امیرالمومنین (ع) است چون کاری را انجام می دهد که وصیت امیرالمومنین(ع) است و آن نظم در امور است. ما گوش شنوا برای شما هستیم و آمادگی انتقاد داریم البته با دو شرط،اول اینکه انتقاد سازنده باشد و دوم اینکه همراه با راهکار باشد

امام جمعه بافق در پایان بیان داشت: باید از کارهای یکدیگر با اطلاع و‌ همسو باشیم تا بتوانیم کارها را به بهترین نحو به سرانجام برسانیم.

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه