به گزارش صبح بافق؛ سرپرست شبکه دامپزشکی بافق از اجرای طرح آموزش های چهره به چهره و انفرادی کارشناسان دامپزشکی به بهره برداران تحت پوشش کمیته امداد خبر داد و افزود: از اواسط دی ماه سال جاری با توجه به وضعیت کرونا و محدودیت در برگزاری جلسات آموزشی جهت ارتقا علمی بهره برداران، با همکاری کمیته امداد شهرستان کارشناسان دامپزشکی از طریق آموزش انفرادی انجام وظیفه نمودند و همزمان با اجرای این دوره آموزشی، واکسیناسیون دامهای سبک علیه بیماری آنتروتوکسمی علارغم بهادار بودن، بصورت رایگان نیز انجام گرفت.
فرزانه سالاری ضمن قدردانی از مهندس طلایی ریاست کمیته امداد شهرستان در خصوص همکاری در اجرای این دوره آموزشی افزود: این دوره آموزشی از اواسط دی ماه به منظور افزایش اطلاعات و مهارت های مورد نیازنظر بهره برداران و ترویج مسائل دامپزشکی برگزار شده است که مباحثی شامل آشنایی با برخی از بیماریهای مشترک بین انسان و دام و روشهای پیشگیری از بیماریها ارائه شده است.
فرزانه سالاری ترويج و آموزش را يک ضرورت خواند و یادآور شد: در سال های اخير آموزش و ارتقای دانش علمی و عملی برای همشهریان به ویژه بهره برداران از اولويت های كاری اين شبکه بوده است که با توجه به محدودیتهای موجود در سالجاری، آگاه سازی در زمینه مسائل دامپزشکی از طریق استفاده از فضای مجازی، رسانهها و آموزشهای انفرادی انجام گرفته است.
وی نقش آگاهی مردم در كاهش رخداد بیماریهای مشترک را مهم ارزيابی كرد و افزود: بسياری از رخدادهای بیماریهای مشترک ناشی از كم آگاهی و يا ناآگاهی مردم صورت میگيرد که با افزايش آگاهی مردم میتوان شاهد کاهش آمار مبتلایان انسانی به بیماریهای مشترک شد.
سالاری در پایان افزود: با برگزاری این دوره آموزشی حدود ۳۵ نفر از بهره برداران تحت پوشش کمیته در این شهرستان با شیوه های پیشگیری از بیماریها آشنا شدند که پیش بینی میشود تا پایان این دوره این آمار به بیش از ۵۰ نفر برسد. تاکنون بالغ بر ۸۵۰ راس دام سبک همزمان با این دوره اموزشی برعلیه بیماری آنتروتوکسمی بصورت رایگان واکسینه شدند. شایان ذکر است آمار کلی واکسیناسیون آنتروتوکسمی انجام گرفته توسط کارشناسان بخش خصوصی در سال ۹۹ به بیش از ۹۰۰۰ راس دام سبک میرسد.
انتهای پیام/