مهمترین تقاضای بازرسان دامپزشکی از رستورانها
مهمترین تقاضای بازرسان دامپزشکی از رستورانها
فرزانه سالاری سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان رعایت اصالت بهداشتی فراورده های غذایی را بعنوان مهمترین تقاضای دامپزشکی از رستورانها عنوان کرد و افزود: حفظ اصالت بهداشتی فراورده های خام دامی بعنوان مهمترین اولویت بازرسان دامپزشکی از رستورانها مطرح است که در این راستا اجرای مطلوب طرح پیشنهادی دامپزشکی به رستوران ها مبنی بر نگهداری لیبل مشخصات و ارائه فاکتور خرید آنها به بازرسین دامپزشکی ضروری است.

به گزارش صبح بافق؛ با حضور فاتحی نیا مدیر کل دامپزشکی استان، میرزایی معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت سنگ آهن، غلامرضاپور مدیر HSE، سالاری سرپرست شبکه دامپزشکی و کوهگرد حسینی معاون فنی شبکه بهداشت از پرسنل رستوران هتل نیکان شهرستان بافق بدلیل کسب رتبه برتر در ارزیابی شاخص های اختصاصی دامپزشکی مبنی بر سلامت و تامین امنیت غذایی فراورده های خام دامی در رستورانها تجلیل شد.

فرزانه سالاری سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان رعایت اصالت بهداشتی فراورده های غذایی را بعنوان مهمترین تقاضای دامپزشکی از رستورانها عنوان کرد و افزود: حفظ اصالت بهداشتی فراورده های خام دامی بعنوان مهمترین اولویت بازرسان دامپزشکی از رستورانها مطرح است که در این راستا اجرای مطلوب طرح پیشنهادی دامپزشکی به رستوران ها مبنی بر نگهداری لیبل مشخصات و ارائه فاکتور خرید آنها به بازرسین دامپزشکی ضروری است.

وی راه اندازی نرم افزار جامع سلامت مواد غذایی برای اولین بار در استان توسط هتل نیکان را اقدام قابل تقدیر دانست و خاطرنشان کرد: ثبت مشخصات کامل محصولات غذایی (ثبت تاریخ تولید، انقضا، مشخصات کامل شرکت تولیدی و هشدار قبل از منقضی شدن هر ماده غذایی به متصدی رستوران) و نیز ثبت کارت بهداشتی ویژه کلیه پرسنل رستوران در این نرم افزار جهت تسهیل دسترسی بازرسین دامپزشکی و بهداشت از جمله قابلیت های این نرم افزار است.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان در ادامه بیان داشت: نحوه مناسب نگهداری و بسته بندی گوشت مصرفی، پارتیشن بندی مناسب جهت جداسازی هر فراورده گوشتی در سالن سردخانه، استفاده از برندهای برتر در فراورده های خام دام و طیور، رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی دامپزشکی و عدم وجود صورتجلسه مبنی بر تخلف بهداشتی توسط رستوران هتل نیکان در سال ۹۹ دیگر فاکتورهایی بود که در این ارزیابی مدنظر قرار گرفت.

سالاری ضمن اشاره به تامین امنیت غذایی خطاب به اصناف مرتبط با نظارت دامپزشکی گفت: بنده بعنوان عضوی از نهاد متولی سلامت غذایی در شهرستان از تمامی مراکز عرضه فراورده های خام دامی به ویژه رستوران ها انتظار دارم تا همچنان با حفظ روحیه مسئولیت پذیری خود در تامین امنیت غذایی و با تکیه بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی، بتوانند ارتقاء کیفی مجموعه خود را به سمت تعالی حفظ کرده و سرعت ببخشند.

این مقام مسئول در پایان معرفی اصناف برتر را از جمله اقدامات شبکه دامپزشکی شهرستان عنوان نمود و اظهار داشت: از سال ۹۸ شیوه تشویق و ترغیب و معرفی اصناف برتر در دستور کار شبکه دامپزشکی قرار گرفت که بی شک بهره گیری از این شیوه انگیزه و روحیه مسئولیت پذیری پرسنل یک مجموعه را بالا می برد و موجب اعتلای بهره وری کمی و کیفی در آن مجموعه می گردد.

انتهای پیام/