پایگاه خبری صبح بافق

۳ آذر ۱۴۰۳

اخبار روز

به گزارش صبح بافق؛ اعضای کانون توسعه ارزشهای بافق با حجت الاسلام والمسلمین رضا سعادت فر امام جمعه شهرستان دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر علیرضا یاراحمدی عضو هیئت مدیره کانون توسعه ارزشهای شهرستان ضمن تبریک سال جدید گفت: مجموعه کانون یازدهمین سال است که راه اندازی و از ابتدای تشکیل رزمندگانی که بالای ۶ ماه حضور در جبهه داشتند عضو و در مرحله بعد همه رزمندگان شهرستان و بسیجیان فعال به این مجموعه پیوستند و از هر سه نسل در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند. حرکت های بسیار خوبی انجام شده هرچند خیلی راضی از آنچه اتفاق افتاده نیستیم اما به آینده امیدوار هستیم.

وی در ادامه افزود: در سال گذشته سه راهبرد مهم برای کانون دیده شد که شامل مبارزه با سرمایه سالاری یعنی ابتدایی، مهم ترین و اساسی ترین کاری که باید از سال ۶۷ یعنی بعد از جنگ انجام می شد این شعار بود که متاسفانه این اتفاقی که باید رخ می داد نداد و عملا بخش بزرگی از اقتصاد ما به دست سرمایه سالاری افتاد که چندین سال طول می کشد تا به حالت قبل برگردیم.

دکتر یاراحمدی تصریح کرد: در این فضا کارهای متعددی انجام شد که یکی از این طرح ها، تعاونی های فراگیر معدنی بود که در محافل و ارگان هایی که باید ارائه دادیم و این طرح در مجلس هم رفته اما نیازمند این است که یک مطالبه عمومی در منطقه انجام تا نشان دهیم این قابلیت وجود دارد.

وی به راهبرد دوم کانون در سال ۱۴۰۰ اشاره و بیان داشت: راهبرد دوم مبارزه با نفاق بود که باید نفاق را از خود شروع و با حضور در جامعه مسائلی که باعث اختلاف بین بچه انقلابی می شود را برطرف کنیم. راهبرد سوم که از ابتدای شروع کار کانون بوده ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود که قبل از کرونا به دیدار رزمندگان و بسیجیان شهرستان می رفتیم و ضمن تجدید خاطرات از آنها تجلیل و قدردانی می شد.

عضو هیئت مدیره کانون توسعه ارزشهای بافق در خصوص برنامه های این کانون در سال جدید نیز بیان داشت: در سال جدید دو برنامه مهم مصوب شده که باید اتفاق بیفتد، ایجاد شبکه فعالین فرهنگی شهرستان که شامل همه فعالین، تشکل ها،ngo، هیئت ها و مجموعه های دیگر در این شبکه عضو و یک مرجعیت داشته و بتواند همه مجموعه های فرهنگی را علاوه بر اینکه در کنار هم قرار می دهد از ظرفیت همه استفاده کنیم.

دکتر یاراحمدی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه دوم ایجاد منطقه ویژه فناوری های معدن کاری است که در سال ۹۰ در شهرستان مطالعات آن انجام و این موضوع توسط کانون توسعه ارزشها مطرح و شرکت سنگ آهن مرکزی هزینه پژوهش آن را پرداخت و مکان آن نیز جانمایی شده است و هر شرکت دانش بنیان و شرکت های دیگر در این منطقه مستقر شوند تا۱۵ سال از معافیت مالیاتی و عوارض برخوردار و این قابلیت را به وجود می آورد که شرکت های دانش بنیان را در کنار مجموعه های معدنی با عنوان منطقه ویژه فناوری های معدنی که عملا مردم هم به عنوان سرمایه گذار اصلی این منطقه می توانند وارد کار شوند.

انتهای پیام/ع

ارسال دیدگاه