به گزارش صبح بافق؛ علی جم با اشاره به فعالیت های انجام شده پنج دهه اخیر در این شهرستان افزود: ۱۲۵ حلقه چاه کشاورزی از ۱۳۸ چاه عمیق و نیمه عمیق منطقه برق دار است، افزود: در حالی که ۴.۸ درصد مصرف برق به فعالیتهای کشاورزی اختصاص دارد.
وی، قدرت منصوبه پستهای سطح توزیع بافق را ۷۰ هزار کیلوولت آمپر و تعداد این پستها را ۶۶۸ پست توزیع ذکر کرد و یادآور شد: پست الکتریکی، از جمله ایستگاه فرعی است که در مسیر تولید، انتقال یا توزیع انرژی الکتریکی، ولتاژ را به وسیله ترانسفورماتور به مقدار بالاتر یا پایینتر تغییر میدهد.
به گفته وی ،پستهایی که از ترانسفورماتورهای افزاینده بهره میبرد موجب افزایش ولتاژ و به این ترتیب کاهش جریان رخ می دهددر حالیکه پستهایی که از ترانسفورماتورهای کاهنده استفاده میکنند، ولتاژ را کاهش داده و جریان را افزایش میدهند.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق یزد میزان تلفات برق شبکههای توزیع نیرو در بافق را ۹.۶ درصد اعلام کرد و افزود: باید تلاش شود تا از هدر رفتن سرمایههای ملی جلوگیری شود زیرا کاهش تلفات بهویژه در دوره زمانی اوج بار از اهمیت بیشتری برخورداراست.
به اظهار جم با توجه به اینکه هدف اصلی شبکه برق رسانی، انتقال انرژی تولید شده از سوی نیروگاهها، از مراکز نیروگاه تا مصرف کننده است بنابراین قسمتی از انرژی تولید شده که به مصرف نرسد به عنوان تلفات محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه ۳۷ درصد مشترکان برق شهرستان بافق صنعتی و ۳۱ درصد آن خانگی و بقیه کشاورزی و تجاری است، خاطرنشان کرد: سرانه روشنایی به ازای هر مشترک در بافق ۴۶ وات است که از طریق ۱۴ هزار و ۶۷۰ دستگاه چراغ روشنایی به طول ۴۸ کیلومتر در سطح شهرستان ارایه میشود.
جم اضافه کرد: ۱۵ درصد چراغهای روشنایی بافق از نوع ال.ای. دی است که به لحاظ تامین روشنایی با بهرهگیری از این فناوری، شهرستان بافق در جایگاه نخست در میان ۱۰ شهرستان استان یزد قرار دارد.
این شهرستان دارای ۳۰ هزار مشترک برق است که مشترکان در چارچوب خانگی، صنعتی، تجاری و کشاورزی از آن بهرهمند هستند.
شهرستان بافق ، یک بخش مرکزی، دهستان های مبارکه، کوشک و سبزدشت ، ۲۸ شورای اسلامی روستایی، ۲۲ دهیاری مصوب و بیش از ۱۰۰ پارچه روستا و آبادی است که نزدیک به ۱۰۰ درصد روستاهای دارای سکنه به شبکه برق سراسری دسترسی دارد.
انتهای پیام/