به گزارش صبح بافق؛ نشست خبری کاظم رحیمی نژاد مدیرکل آموزش و پروش استان یزد با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان در محل سالن جلسات اداره آموزش و پرورش بافق برگزار شد.
امروز همه قوای اجرایی و خبرنگاران رسالتی را برعهده داریم
مدیرکل آموزش وپرورش استان در این نشست گفت: امروز همه قوای اجرایی و خبرنگاران رسالتی را برعهده داریم که کلامی که به زبان ما جاری و جمع بندی که انجام می شود به دلیل شرایط خاصی که جامعه و نظام دارد باید خروجی آن تقویت سرمایه اجتماعی و تقویت نهادی و افزایش اعتماد فردی شود.
آنچه حقیقت جامعه ما است با واقعیت جامعه فرق و آنچه که نمود پیدا می کند خطرناک تر از چیزیست که وجود دارد
وی در ادامه افزود: آنچه حقیقت جامعه ما در این زمینه است با واقعیت جامعه فرق دارد و آنچه که نمود پیدا می کند خطرناک تر از آن چیزی است که وجود دارد. ما با یک بزرگنمایی با مسائل و مشکلات جامعه و سرانجام مسیری که در حرکت هستیم مواجه و در این زمینه رسالتی داریم که در راستای آن باید تلاش کنیم که این اعتماد سازی انجام شود.
در سال جاری پیگیر راه اندازی هنرستان معدن و صنایع ریلی شهرستان و مجوز آن را دریافت و ابلاغ خواهیم کرد
رحیمی نژاد تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از برنامه های اداره کل آموزش و پرورش استان توسعه فنی و حرفه ای و کارودانش است، در سال جاری پیگیر احداث هنرستان معدن و صنایع ریلی شهرستان خواهیم شد و مجوز آن را از مرکز دریافت و ابلاغ خواهیم کرد مشروط بر اینکه شهرستان دانش آموز آن را تامین کند. برای این موضوع استدلال های متعددی داریم که ضرورت قابل توجه دارد که در حوزه فنی و حرفه ای کار کنیم و می دانیم که توان مالی رشد هنرستان ها را نداریم و بهترین راه احداث هنرستان های جوار کارخانه ای و وابسته را پیشنهاد می کند.
مربیان ما روش، شیوه و محتوایی را که دنبال می کنند متناسب با دانش آموزان نیست
این مقام مسئول به برنامه های حوزه آموزش وپرورش اشاره و بیان داشت: برنامه اول بازنگری در شیوه کار و روند فعالیت های تربیتی در مقاطع مختلف است وتاکید ما این است که در وهله اول مربیان دانش آموخته و اینکه ما بتوانیم ادعا کنیم که مربیان نسل امروز را داریم واعتقاد داریم مربیان ما روش، شیوه و محتوایی را که دنبال می کنند متناسب با دانش آموزان ما نیست و باید در نگاه، روش و محتوا تغییراتی انجام و یکی از اولویت های کاری ما برگزاری دوره های آموزشی نه به صورت مجازی و اشتراکی بلکه به صورت حضوری و با پوشش قرار دادن مربیان موجود حتی از منابع غیر از آموزش و پرورش جذب و این کار را انجام دهیم.
برنامه ها را در قالب نرم افزار به مدارس ابلاغ و مربی و مدیر مدرسه مرجع تشخیص هستند
رحیمی نژاد عنوان داشت: از ابتدای سال برنامه ها را در قالب نرم افزار به مدارس ابلاغ و مربی و مدیر مدرسه مرجع تشخیص هستند که چه فعالیتی انجام شود.
مشکل ما در ارتباط با هنرستان ها یک مشکل خاص است
مدیرکل آموزش وپرورش استان یزد به موضوع هنرستان ها و مشکلات آنها نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مشکل ما در ارتباط با هنرستان ها یک مشکل خاص است، وظیفه آموزشکده های فنی تامین نیروی هنرستان ها بود ولی ده سال است که از بدنه آ.پ خارج و به نسبت نیاز ردیف به این مجموعه اختصاص داده نشده است.
در سطح استان ۱۳۹ مدرسه خیری است که تکمیل نشده ولی نگاه ما نسبت به مدارس خیری یک نگاه بلند مدت است
وی ادامه داد: در سطح استان ۱۳۹ مدرسه خیری داریم که تکمیل نشده ولی نگاه ما نسبت به مدارس خیری یک نگاه بلند مدت و به عنوان نقص به آن نگاه نکرده بلکه به عنوان حسن به آن نگاه می کنیم.
به هیچ عنوان قرار نیست تسلیم کسری نیروی انسانی شویم که از طریق به کارگیری نیروهای غیررسمی حل کنیم
رحیمی نژاد در بحث کمبود نیرو نیز تصریح کرد: به هیچ عنوان قرار نیست تسلیم کسری نیروی انسانی شویم که از طریق به کارگیری نیروهای غیررسمی حل کنیم و اصرار ما بر این است اگر مشکلی وجود دارد با نیروهای موجود برطرف شود. من آموزش و پرورش را در پست مدیرکل، رئیس اداره و معاونان آن نمی بینم بلکه آموزش و پرورش پست مدیریت آن مدیر مدرسه است و اعتقاد دارم توان مدیر مدرسه باید بیشتر از مدیرکل باشد.
کمیته های تخصصی شورای آموزش وپرورش را فعال کنید تا جلسات ان مصوبات ماندگار داشته باشد
مدیرکل آموزش وپرورش استان یزد در پایان گفت: شورای آموزش و پرورش می تواند مصوباتی ماندگار داشته باشد و اگر در کنار این شورا کمیته ها فعال و خوراک فکری شورا را تامین کردند این شورا فعال و پویا خواهد بود و اگر این کمیته ها فعال نباشد و کاری صورت نگرفت قرار نیست ایده جدیدی ارائه و جلسه بی محتوا خواهد بود. توصیه من این است که کمیته های تخصصی شورا را فعال و از افراد فعال، صاحب اندیشه و دغدغه مند دعوت و موضوعات را رصد و اندیشه ورزی صورت و مصوبات وارد شورا شود.
انتهای پیام/ ع.ع